Боговi - Боже!

Богові - Боже! А що, як на те,- моє?!
Що, власне, входити мусить завжди й незмінно
в щедру, спланОвану Господом, десятину?
Щось непідвладне є?
Богові - Боже! Мій відчай десь на межі
незрозумілих марень, ритмічних збоїв...
як наказати напівживій душі
не захлинатись тобою?..
Богові - Боже! Пельку, раба, заткни!
Серцю прийнять несила ту десятину...
Сяяла чиста віра в очах ясних,
світлого мого сина.


Рецензии
На ₽оз₽ив ао₽ти:"Сяяла чиста віра в очах ясних,
світлого мого сина."

Анна Стефани 2   16.05.2020 08:16     Заявить о нарушении
Сердечно дякую, що завітали!
Аорта розривається щодня...

Ева Сокол 2   16.05.2020 13:15   Заявить о нарушении