Te iubesc

      13.05.2020 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Eu te doresc in fiecare seara,
Te astept in noptile tirzii,

Dei vremea rea,de ploua afara,
Eu te iubesc mereu,sa stii.

Mergind pe drum mii dor de tine,
Mii dor oriunde m-as afla...

Te visez in noptile senine,
Mult imi doresc sa fii a mea.

As veni la tine in zbor,
Si te-as saruta cu dor,

As veni unde te-ai afla,
Sa fim in doi, alaturea.

Tu esti o mandra floare, rara,
Ce infloresti la Rasarit,

Atat de gingasa,mirositoare
Esti numai buna de iubit.

Zi si noapte tind la tine,
Eu foarte mult te pretuiesc...

Mereu,mereu mii dor de tine,
Pentru ca tare te iubesc.


Рецензии