Ну як ти там?

Ну як ти там? Та все прекрасно.
Сусіди. Музика. Усе невчасно.
Горять дедлайни. Пройшли вже терміни.
Тепер сумні новини -
знову помираю ізсередини.
Як завжди важко прокидаюсь, засинаю,
Читаю книги. Іноді співаю.
Тебе чекаю, видихаю попіл
І моя радість вже давно не в моді..

Ну як ти там? Зі мною ясно.
Все добре тут і ніби своєчасно,
Зі мною Іздрик і Жадан ночами,
І знову цілу вічність із віршами.
І день сам по собі проходить,
Німе обличчя, сум і мало фарби,
А біла в пальцях знову мені шкодить..


Ну як ти там? Та все сучасно.
Близькі в мережах, це вже зовсім звично,
Сумую за невіртуальним,
Що повернути нам тепер вже нереально..


Рецензии