Барви

Ізюмські барви
Зігнулась стежка кочергою,
Дінець ,мов писаний пером .
Запахло свіжою травою,
Ізюм осяяв шлях добром .
Алея-дім старих каштанів ,
І мати білих хризантем.
Сестра смарагдових фонтанів ,
І тітка сонячних систем .
Крізь древніх зведених парканів ,
Гірський Крем"янець зеленів .
Церковний купол повз туманів ,
Відважно в парку височів .
Простора площа в центрі міста,
І церкви з срібним вівтарем.
Блакить небесна шовковиста ,
Ізюм здається нам царем!


Рецензии