Мое

Моє у Ніжині щастя живе,
Там моє дитинство досі ходить,
За ним нудьгую мене зве,
Та в житті мене заводить.
....
Приспів:
Я згадую його я з ним живу,
Нас доля рано розлучила,
Його до серця завжди зву,
Моя віддушина така вже мила.
....
Живу з  думками завжди  мрію там,
Щоб в світ чудовий поринати,
Хоть побувала по  містам,
Та ріднішого мені не знати.
....
Також мрію повертатися туди,
До Рідного до свого доторкнутись,
Напитись  з Прохорів води,
І  батькам в подяці посміхнутись.
....
Моя пісня


Рецензии