Свiча

Моя душа спішить до Храму
І молиться за Божий світ,
Так боляче. На серці рани.
Душа зривається в політ.
Де силу взяти, побороти
Це лихо, що до нас прийшло?
Разом іти йому супроти,
І подолати темне зло.
Молюсь за тебе, Україно,
Мій наймиліший в світі край,
Нехай горить для всіх нетлінно
Свіча надії. Не печаль.
P.S. Боже, змилуйся над нами,
Над моїм народом,
Землю засівай хлібами,
Бо я твого роду!!!


Рецензии