Краiна Мрiй

В Краiнi Mрiй* зустрiлися з тобою,
В Краiнi Мрiй, де синiэ Днiпро,
Де небо в хмарах над спiвочим полем,
I де пануэ воля та любов.

Купав Iван Kyпала нас доволi,
Та ми не помiчали той води,
Не помiчали навкруги нiчого,
Дивуючись новому у собi.

Краiна Мрiй залишиться позаду,
Як жити далi- Ти менi скажи,
Коли без тебе дихати не могу,
I це менi здаэться- назавжди.





*- мiжнародний етнiчний фестiваль


Рецензии