Дерево

Гілка до гілки,
як слово до слова.
А плідне коріння
усьому основа…
І кожна людина,
мала чи велика,
живе під гілками,
мов яблунька дика.
А власне коріння,
мале чи глибоке,
тримає людину,
жива вона поки. 


Рецензии