Спрага

               
 Закон закоханих незрозумілий розуму.               
 Там фізика й механіка на часі.               
 Реакція хімічна з почуттями.               
 Обійми з поцілунками у владі.               
 Кохання неможливо передбачити.               
 Воно на тебе насувається, як дощ.               
 Як шторм чи злива, блискавка із градом.               
 І снігопад, коли лише удвох.               
 Кохання неможливо зупинити,               
 Коли воно втручається в свідомість.               
 І сильна спрага, коли дефіцитом               
 Проходить повз тебе любов і сонце.            
 Кохання неможливо загасити,               
 Коли метелики у животі танцюють.               
 На все ти ладен, тільки щоб любити               
 І відчувати, що тебе цінують...               
 12. 05. 2020


Рецензии