Укр. А батьков1 Охотське море сниться

Холодне літо в цьому році,
а холодніша ще зима,
а мені тепла осінь сниться,
а батькові Охотсьтке море й Колима.
Потрапити туди можна було так легко,
а звідти вибратись,було не просто так,
і навіть глянути не можна було звершу,
там не літав над нею навіть птах.
Її Планетою не даром хтось назвав,
яка відома майже всьому світу,
а батько, там і працював і проклинав
того, хто ні за що забрав його з повіту.


Рецензии