Як добре, кохана, як добре... Bossa Nova

- Як добре, кохана, як добре,
що сонце залишило обрій,
що сонце розправило крила,
що небо нам душу розкрило, –
як добре, що ти – моя мила...
Що ти – моя мила...

- Як добре, коханий, як добре,
що бачимо сонце і обрій,
що бачимо небо безкрає,
що вранці тебе обіймаю,
що я тебе, милий, кохаю...
Мій милий, кохаю...

- Як добре, як добре, кохана,
що ми зустрічаємо ранок,
що я тебе знов обіймаю
уранці зі словом «кохаю»,
щоранку – зі словом «кохаю»...
Живу і кохаю...

- Як добре, коханий, як добре,
що сонце сідає за обрій...
- Як добре, як добре, кохана,
що разом зустрінемо ранок...
- Зустрінемо ранок, коханий...
- Зустрінемо ранок, кохана...


- Як добре на світі, як добре...
- Як добре, кохана, як добре...
- Як добре, коханий, як добре...
- Як добре на світі, як добре...
- Як добре, мій милий, як добре...
- Як добре, коханий...
- Як добре, кохана...
- Як добре...
- Як добре...


Рецензии