От придошлите чувства

ОТ ПРИДОШЛИТЕ ЧУВСТВА

За всяка минута прекарана с теб
душата ми се напива със радост
и сърцето ми трепва като звънче,
което ме връща към моята младост.

От живота си безсмислен уморен,
напълно си отдъхвам в твоите прегръдки,
а от целувките ти пламенни разгорещен
и придошлите чувства - целият изтръпвам...

23.04.2015 г.
2650 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии