ж

Крім вічних бід і нарікань,
в серці твоєму тече ріка,
в ребрах - стрімкий потік,
Холодний, живий, постій
зі мною на людній вулиці.
від цього неба тінь на лиці.
А в тебе куртка інша, нова,
В кишенях якої приховано.
Монети, сережки і камінці
Все, чим ми станемо у кінці
кінців.
І течією подібною до ходи,
На  берег приплив я один.
Травень, одна четверта суші,
І з нього виходять ріки і душі
наші.


Рецензии