Вiдлуння

Горять в каміні днів моїх
чуття твоїх років ...
Віршів вінтажно в'ється гріх
в трубі палких рядків ...

Тоді ти щастям не жила,
як всі одинаки...
Кохання птахом не взяла,
як Божий хліб з руки...

Загасло світло тих  думок
для нас в далечині ...
Ти щастя кинула квиток ...
Відтоді  у ночі
ніхромним опіком виток               
кохання у мені...


Рецензии