Синя, чиста далечiнь

Синие, чистые дали
Между зелёных ветвей

Валерий Брюсов

Синя, чиста далечінь
Між гілок зелених.
Вітра з небом шепотінь,
І признань шалених.

Молодий ще грає кров,
Красень ще й одначе.
Сил набрався у дібров
Як козак тим паче.

Небо слухає й мовчить,
До вподоби видно,
А мені час відпочить,
Час летить невпино.

Владимир Ольховой. 10 Мая 2020.


Рецензии