Знов два бали

Знов два бали, знов два бали, знов два бали,
На уроці математики питали,
Не умів я розв’язати сам задачу,
А тепер сиджу  і знову гірко плачу.

Знов два бали, знов два бали, знов бали,
На уроці мови теж мене питали.
Мав я речення на дошці записати,
За будовою слова порозбирати.

Та не знаю я як це мені робити,
Ну а правила не хочу я учити,
Що робити, що робити, що робити,
Щоби два бали так знов не заробити?

Ну а далі був у нас урок читання,
Задали мені за текстом запитання,
Я не знав, що маю відповісти,
З двома балами за парту мусів сісти.

З тими балами як йти тепер додому,
Навіть соромно зізнатися самому,
Ну а хочу ж бо відмінником я бути
Про два бали назавжди хочу забути.

А тепер даю собі я чесне слово
Сяду й вивчу я іменник й дієслово.
І навчуся як задачу розв’язати,
На питання теж буду відповідати.

10.05.2020 р.


Рецензии