Лимерик 2

There was a clever old miser who tries
Every method to e-co-no-mize.
He said with a wink:
– I save gallons of ink
By simply not dotting my i's!

Один пожилой скупердяй
Любил экономику – край…
Мигнув, он сказал:
– Чернил исписал
Я меньше без точек над «i»!


Рецензии