Укр. Позаду розпустилась строчка

Оце дивлюсь на наше панство
і думаю, хто ж бо вони ?
на морді бачу одне чванство
ще з двадцять восьмої весни.
Весь час із ящика в ефірі
торочать про оці слова,
а наші люди вже й не знають
з якого це поводиря.
На вулицях нашого міста
ніхто не каже таких слів,
навіть не вимовлять їх змісту
та й я б їх чути не хотів.
На спині вицвіла сорочка,
такі ж полатані штани,
позаду розпустилась строчка,
а на них кажуть, що пани.


Рецензии