Мальви до Дня Перемоги

Як бережно ті мальви мати назбирала...
Чекаючи синочка восени...
Але війна ніколи не єднала,
Лише ділила мертвих та живих.

І кожен син,хто матір не побаче,
Тією мальвою у серці проросте.
І матері не втомляться чекати,
Саджаючи ті ніжні квіти навесні.


Рецензии