Мая Беларусь

Сiнявокая, вольная
Ты - Мая Беларусь!
Я люблю твае далi,
Я табой ганарусь

Я хочу памаліцца,
Каб Гасподзь бараніу
Твае пушчы, азеры,
Каласы спелых ніу.

Каб смяяліся дзеці,
Быу шчаслівы народ,
Каб не знала ніколі
Ты журбы і нягод.

Каб ніколі маланка,
Лютых войнау; пажар
Не крануу твае вусны,
Не знявечыу твой твар.

Я хачу, каб народ мой
Увавекі вякоу
Быу свабодным і вольным,
І не ведау акоу!


Рецензии
Жадаю поспеху усiм землякам!

Ирина Сикорская   20.07.2020 08:37     Заявить о нарушении
Дзякуй вялiкi:)))

Ирина Адаськова 2   20.07.2020 19:31   Заявить о нарушении