Р дний м й

Прокидатися хочу з тобою щодня,
Ніжно цілувати твої солодкі губи,
Дивитися в очі немов там океан,
І пошепки називати *коханий*.

Серце давно моє ти украв,
Цінуєш і щиро кохаєш,
Коли лиш пів дня нічого мені не писав,
Думаю про тебе і за тобою сумую.

Кілометри? Досить! Більше не можу,
І з кожним днем випробування знов,
Але разом ми все подолаємо, коханий
Бо знаємо те, до чого прагнемо вдвох.


Рецензии