Слава Героям Переможцям

Слава Героям тим, хто воював
І тим, хто на полях, заводах, фабриках трудився
Тим ,хто Вітчизну від  біди спасав
На труднощі і біль свій  не дивився.

Хай буде вічна пам’ять усім тим
Тим, хто додому, до сімей не повернувся.
Які життя своє віддали  Перемозі
І ворогам своїм не підкорився.

09.05.2020


Рецензии