М1й яблуневий цв1т

Мій яблуневий цвіт - моя дитино,
              Мій скарб безцінний, сонечко ясне,
Вітаю з днем народження мій синку,
              Моя ти радість, щастя дороге!

Хай буде мир у світі та вкраїні,
              В сімї, в родині та в твоїй душі,
Щоб щез цей вірус клятий за хвилину,
              І всі були здорові та живі!

Ми всі тебе так любимо - безмежно...
              І дякуємо Богу що ти Є!!! -
Наш мужній, сильний, люблячий, відважний,
              Надійний, вірний, щедрий... це не все!

Хай Бог завжди тебе оберігає,
              Твій янгол буде поруч все життя,-
Дружина люба хай тобі співає,
              Та грає твори донечка твоя...!!!


Рецензии