Переможна весна

Переможна весна
Знов приходить в бузкові світанки.
Розливається сонцем,
Салютом тюльпанів живе.
Ллється пісня сумна
Про розстріляні сонячні ранки.
За розкритим віконцем
Пам’ять з болем рікою пливе.
Обміліла ріка…
Та не висохли сльози печалі.
Ще живе у серцях
Переможної миті салют.
І тремтяча рука
Дістає ордена і медалі…
Квітнуть вишні в садах,
Молоді покоління ростуть.
Чуєш – десь там гроза
Визріває за обрієм синім.
Вмиє ливнем світанок,
Розіллється день на полях.
Ветеранська сльоза,
Як коштовність, лицем помарнілим,
Упаде наостанок
Й залишиться в наших серцях.


Рецензии
Замечательно! Высший пилотаж! Браво автору столь правдивых строк, посвящённых Дню Великой Победы! С теплом и поклоном,

Вера Шляховер   20.05.2020 12:26     Заявить о нарушении
Спасибо вам, Вера, что не забываете меня. Успехов вам! С теплом

Валентина Комина   24.05.2020 21:02   Заявить о нарушении