Men olenen sonra

Men olenen sonra qalarsan yalniz
Dolar yola baxmaqdan yorulan goz
Men olenen sonra olar imkansiz
Her dediyin kelme, her dediyin soz

Men olenen sonra dediyin zeher
Yaddan silinib itirmez yukun
Men olenen sonra nifretle dolu
Omrune bir aciyla salacaq duyun

Heyat tesaduflerle bir yaranibdir
Gel meni axtarma mezar icinde
Heleki saqam yanimda ol
Hem men sad olum hem de ki, sende.


Рецензии