Не тая себя от всех вас,

От скаvу, шо скор ту-ту

Напрягая грудь і нервы,
Я смотрю всё і гляvу вv:
Ах, чы проjдэ хоть Овэчка
Тут в калітку до v Васюх?

Бо я тое, шо вдаецьця
Прам-такы да в суету.
Ну, штрахівку трэ б шэ деду.
А то вдруг да ны умру зь.

Тая тута на глазах вуv,
Я, бы тая кумка, ну, х,
Шо улад  проvэрла j лапыs,
А ны то шо сэрцэ j душк.

Натя v, нате все натяvкы:
От, дэ шо в міня ні j вдруг?
Ну, порвалася j зламалась
Нека рамка до компух.

Я шэ з ночы просыпаюсь,
Шоб оно хучіj до ручк
Свэjі ласковэjі мамкы зь.
Бо вvэ тая, ох, ны мурк.


Рецензии
Хорошие стихи)

Елизаветта Ерофеева   23.05.2020 19:18     Заявить о нарушении