НовI яскравI слова

Життя мов той дурман.
Від нього туга сильніша
в  душі.
Бо то  рука  пише грубо
рокові  незграбні  слова.
Та серце картає, мов би змія.
Прикрашає радість, лживістю слів.
Лиш правда відходить,
від серця в пітьму.
Душа холодіє, залягає в печаль.
В віка забуває  ті ніжні,
ласкаві слова.
Ніхто не підкаже  ті добрі слова.
Зненацька, ніхто не зігріє нутро.
А серце жадібно, лагідно жде.
Та все плачучи благає, прийди.
Та може відгоне не правди слова.
Пагубну душу відроде зонова.
До Бога звертає, питання вона.
Та вмить прозору  усмішку,
Господь покладе  в ніжні  уста.
Душу зігріє лагідність слів.
Клопіт відійде, відгоне  з нутра.
Та ласка в цю мить  прийде,
до серця  сама.
Як цвіт яскраво відроде,
нові незабутні слова.
Мов промінь засяє
ласкаво душа.


Рецензии