Життя

Життя як правильно прожити,
Ніде про це не прочитаєш,
Все в мріях треба нам творити,
Як рідну пісню ти співаєш.
....
Приспів:
Яка за душу нас лоскоче,
І вабить ніжністю своєю,
Нас  кинути ніяк не хоче,
Та поринає над землею.
....
Красивий ніжний спів дівочий,
З перлинами життя ласкає,
Ти чуєш голос той солодчий,
Який душа до сліз кохає.
....
В містах не чути соловейка,
Бо він туди не прилітає,
Наше життя як чародєйка,
Воно  гаї тільки кохає.
....
Моя пісня


Рецензии