Гармонiя вiдчутих зваблень

Гармонія відчутих зваблень…
Сплітання звуків у життя…
Пророчі коливання прагнень
Тамує Вірою Земля…

Покликання – лишити прірву
Взаємознищення Світів,
Минути боротьбу прогірклу,
Прокинутись від сірих снів…

Безмежна вдячність Духу, Долі
За неминучість Чистоти…
Шляхи Душі, легкі, прозорі,
Звучать Любов’ю на Землі…

06.05.2020


Рецензии