У всiх любовей, що не вiдбулися

У всіх любовей, що не відбулися,
до дивного однакові обличчя
з однаковими теплими очима,
з однаково холодними вустами.

Для всіх любовей, що не відбулися,
залишилось одне-єдине слово,
яке не пролунало своєчасно,
і почуття уже не врятувати.

Зі всіх любовей, що не відбулися,
є та, у кого очі найтепліші,
чиї вуста були не завжди зимні,
її ім'я найбільш гірке уголос.

За всі любові, що не відбулися,
так хочеться у неба попросити
пробачення, але за ту, з очима,
молитва довша – на єдине слово...


Рецензии
Миклош, я тоже перевёл этот Ваш стих на русский язык,
посмотреть, что получилось, можно здесь: http://www.stihi.ru/2020/05/09/1171

Серж Конфон 3   09.05.2020 03:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.