Жилетка iз слiз

               
 Біль у скронях від пострілів сильних.               
 І душа, як жилетка  із сліз.               
 Їм хотілось країв рідних, вільних.               
 Перемогу принести у світ.               
 Боже, як же їм було нелегко.               
 Кожен день - бій зі смертю фашистською.               
 Билось розпачем мамине серце.               
 І дружини так рвались до них.               
 Сумували, страждали і знали,               
 Що чекатимуть лист і повернення.               
 Офіцери, медсестри, солдати,               
 Не забудемо подвиги чесні.               
 Перемога безцінна, священна.               
 75 - та річниця у травні.               
 Ветеранам ми скажемо "Дякую".               
 І вшануємо пам'ять полеглих.               
 06. 05. 2020


Рецензии