З Днем Ангела!

З Днем Ангела , зі святом! -
Весна Вам шле вітання
І щебети пташинні
У райдужних піснях,
          А сонечко.                проміннячком
          Вас тихо приласкає
          І дивним дзвоном радість
          Й надія розцвітає.
Ось , вітерець сяйливий
Все тішиться між гіллям,
Кружляє й оживають
Дерева і бруньки.
           Блакить всміхнулась ніжно -
           В ній хмарки пропливають.
           Розсипались росинки
           Перлинки чепурні.
Садок , неначе в мріях,
Зоріє переливом
Всміхнеться,  привітає
І цвітом змиготить.
          Нехай же кожне рання
          Від нічки до світання
          Прозорим , пелюстковим
          Посрібленням звучить!
    
     2.04.2020 р.


Рецензии