Nearing - Приближение

You know,I*m hungry
But happy anyway

The beetle is two hundred,
One hundred feet away...

__________



 
                ПРИБЛИЖЕНИЕ

                Соскучившийся
                Счастлив,
                Что ближе
                С каждым
                Часом...

=
В.К.-У.
=


Рецензии