бiйтесь боятись..

мир жесток
он злой исток

бійтесь боятись

в страху оказатись...

від болі тікайте щастя шукайте...

любовью і щастям життя прикрашайте...

своєй добротою
світ цей спасайте

живіть посміхайтесь
і наслаждайтесь

даруйте коханим добро і повагу...

а в собі відкарбуйте
життєву відвагу...


Рецензии