Риза

Дорес язмыйсын дилэр мина
Купляр,бер шигер язмаган
Шигер язу бик жинел дип уйлыйлар
Ана соте белэн ул канга таралган.

Кайдан килеп керэ илхам
Кем белэ.
Тоннэ килеп керэ,тан атканда
Балаларны озаткан чакларда
Туганнарны сагынып каршы алганда.

Килеп керэ бер котмэгэн вакытта
Кунелемэ ишек шакымыйча
Бер тэртипкэ салган уйларымны
Пыр туздырып куеп тынннамыйча.

Кайдан белим,дорес язаммы, юкмы
Алар узе тошэлэр кэлэмгэ
Э мин кэлэм генэ тотып  йортэмен
Риза булып кире илхамыма.


Рецензии