Травень

А травень пахне так бузково...
І солодко цвітуть сади!
А як же мріялось казково,
Недавно,місяців зо три.

А он як все перевернулось-
Навшпиньках йде до нас весна.
І все,що мріялось-не збулось...
А чи не високосний рік ,бува?..

Він самий,Велетень чудовий.
Прийшов. Побачив. Переміг.
А ти не слухай всі розмови,
Бо маєш сильний оберіг.

Весна-вона живить світанки.
Роса-дає краплинку сил.
Не грай зі щастям у мовчанки-
Вдихай з любові дивосил.

І враз розквітнуть матіоли
З надії в завтрашнє буття.
І загудуть веселі бджоли
Над паростком твого життя.


Рецензии