Випорхнула пташка

Випорхнула пташка,
В небо полетіла
Яром, долиною -
Жити захотіла!

Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!

Будучи в полоні,
Була сумувала,
В простір не літала,
Пісень не співала!

Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!

Лишились позаду
Неволя та квиління -
Не зупинять грати
Сонячне проміння!

Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!

Сім ошар возпряли
В райдужному колі.
Ой радіє всесвіт - 
Птах його на Волі!

Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!

Ой собі літає
Пташка сизокрила,
Горюшка не знає -
Розправила крила!

Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!

Випорхнула пташка,
В небо полетіла!
В небі Божа Матір
Зореньку зустріла.


------------------
(авторська пісня)

фотокомпозиция:
авторская


Рецензии