За рjдну Украjну!

Доля розкидала друзів по Планеті
Зустрічі,світлини лише в інтернеті!
Хто живе в Росії,за нашим кордоном
Дехто в Україні гордиться собою!
Та якби не склалось в кожного життя
На жаль у минуле немає вороття!
Дехто вже покинув Планету.А жаль...
Та життя людського крутиться педаль
Тож разом давайте, друзі, воєдино!
Пом*янемо рідних! Вип*ємо чарчину
За життя прекрасне!За рідну Україну!


Рецензии