Ван къведат1а

Лагь вуна заз, чан диде,
Вучиз зайиф хьанай вун?
Аялдин хьиз- гъил- гъиле,
Буржи я зи - хвенай вун.
 
Лагь вуна заз, чан диде,
Вучиз кьец|и хьанай вун?
Туна жервал къуьн- къуьне,
Чан эцигна- канай зун.
 
Лагь вуна заз, чан диде,
Эхир  умуд   фенай зи?
Зи дамахни, заз чешне,
Дуьньядин дад кьенай зи…
 
Лагь вуна заз, чан диде,
Хъуьтуьл  яни ви месер?
Баяд лугьун  за, ингье,
Ван къведат1а ваз  эгер....


Рецензии