25!!!

 25 пролетіло
Наче спалах зорі…
Прославляй Бога сміло
В церкві, в хаті, в дворі.

Хай твій голос лунає,
Богу славу несе
І хай кожен пізнає,
Він спасіння дає.

Довгих років бажає,
Тобі наша сім’я,
Бог тебе опікає,
Слав Його ти ім’я.
27.04.2020


Рецензии