Коталона Ди

Даьхе яккха вера моастагI,
Мохк ма барра бохабе.
Вар из массарел а къизагI,
ЛерхIаш тха къам хIалакде.

Духьал эттар Даьхе цунна –
Долла къамаш – вежарий,
Аьттув ца луш фашистана
Шойех хьаде есарий.

Эшавир цар лира моастагI,
Бохабир из ваьнна бIи.
Хилар котбалар цар сийлахь,
Кхоллаш Коталона Ди.

05.05.20.


Рецензии