Весною ще хочу побути

Весною ще хочу побути,
Та в осінь роки вже пливуть,
За ними не хочу майнути,
На хвильку про них та й забуть.

Весною я квітнути хочу,
Бо в осінь ще встигну піти,
Весняную долю жіночу,
Примушую квітнуть, цвісти.

Весною я хочу буяти,
Купатись в кохання росі,
П’янкий аромат дарувати,
Побути в весняній красі.

Весною побути у танці,
Кружляти, здійматись, іти,
Побути ще встигну в багрянці –
Бажання весну зберегти.

Весною побуть в дивоцвіті,
Щоб пісня весняна лилась,
А далі – побути ще в літі.
Якби ж цяя мрія збулась…

Весною я хочу торкнутись
До кожної ноти й струни,
Хотіла б назад озирнутись,
Та… вже виросли крила-сини.

Весняні розправити крила,
Красивою птахою буть,
Та сріблом коса вже покрилась,
То весна вже минула… мабуть.

Я хочу весною ще бути,
Веселка в душі щоб жила,
Де зілля таке роздобути?
Бо стежка з весни повела.

05.05.2020


Рецензии