Гатфар атанва

Алатна гьар жуьре къушарал  ванер,
Чуьхуьзва ятари кьереяр, къванер.
К|ук|ушрал чарх ч1угваз, элькъвезва лекьер,-
Зи хайи дагълариз гатфар атанва!
 
Кьеж галай ч|урариз, хаму ник1ериз,
Ц1ийиз акъатзавай  чуьлдин цуьквериз,
Рагъ ава экуьнлай милиз туьмериз,-
Зи хайи дагълариз гатфар атанва!
 
Вац|ар алахьзава - ц|разва живер,
Чарчарар акахьиз йигин я селлер…
Инсанрин пIузаррик акатнава хъвер,-
Зи хайи дагълариз гатфар атанва !
 
Булахдал ашкъидив  лугьуз баядар,
Рухар чуьхуьз ава  рушарни сусар.
Бахтавар аквазва къе заз Пиралар,-
Зи хайи дагълариз гатфар атанва!


Рецензии