Що то було?

Що, то було у нас з тобою?
До зір стрічання навесні,
Літо кохання, мов у сні,
А далі осінь із журбою...

Любов розквітла, і зів'яла,
Такі в любові пори року,
Та знов до неї робим кроки,
Гірких уроків, мабуть мало...

04-05-20

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии