Троянда

***   ***   ***   ***   ***   ***

Стоїть троянда горда і красива
У вазі кришталевій на столі.
А пелюстки її такі вродливі:
Мабуть, взяли всі соки із землі.
Тепер одна, красується собою,
Милує око вона рідним всім,
І віддає красу свою та ніжність,
Бо чари її неземні  зовсім.
Кохання й гордості вона, принцеса,
Любується у вазі залюбки.
І заворожує не без малого інтересу,
Бо має захист - гострі колючки.
Живе, ясніє вона тут, в кімнаті,
Собою прикрашаю інтер'єр,
Поширюючи аромат принадний,
І заставляє перейти бар'єр.
Натхнення надає вона багато,
Жаріє, як дровинка у печі,
Впливаючи на настрій, робить свято,
Не тільки для нас вдень,але й вночі.

22.04.2001р.

***   ***   ***   ***   ***   ***   


Рецензии