Я ж киви сётут да жру

Да бананы у рэшытый

Ек мы жывэмо тут в Кутуху.
Ну, так соби. Вэсёло.
От прочнувся и зном заснув.
А що, дощ всэ ж плэщэ.

И в Еноха бачу, ух!..
Звисылысь ажны ейця!
Так, так! А сыл всэ а нуль!
И ек встаты нэмочы…

Сэрцэ бЕцьця? Ны чуты й в усь.
А лёхкыйи? Плэщуця?
Ну, ладно. Пойду зроблю
В бутылку шэ щося.

В нас санитарка прыбрала ж повсюд.
Ий я лажу на всих нэчысци.
Так шо, парень, иды да вдунь
Хоть соды од бешенства.

Хто ж знае ликарство в дунь
От всёго, шо мырэщыця.
Кажуть, ой, да я счас умру!
Или взьму да повешуся.

И кохай сыстру таку.
Вирусы ж пруть з этажэрок.
И мы от каликы з Васюнь:
Быжым до жыдэй дэсь.

Киви з бивний уткну в жылудк.
Да й от вжэ й чыстэнькый вэсь.
Но снылось-то, о, сынуль
И той мордо брезнувся!

Так и быжеть дни в тини
Путиный да Лукашэнкый.
Вси протестують: да не тяни
Одиялк на сыбэ но!

Спасай от бидных русин.
Да белочок вытвырэзюй.


Рецензии