Все менше слiв

Все менше слів…
Все більше відчуттів
В моїх Садах…
Ясніший грім…
Чистіший Дивоспів…
Моя пора…

Все менше днів,
Нанизаних на біль…
Мої жнива…
Чіткіше тінь…
Жадана гра вітрів…
Моя пора…

Все менше сліз…
Все веселіший сміх…
Моя рілля…
Знайомий Ліс…
Світліший давній Рід…
Моя пора…

30.04.2020


Рецензии