Укр. Колись, великою була наша с1мя

Цвіте бузок у мене біля хати,
а біля фіртки, розцвіта жасмин,
а я тебе всі дні буду чекати,
ти мій любимий, та єдиний син.

Закінчилась війна, настали дні травневі,
люди святкують перемоги дні,
лише троянди білі та рожеві
тебе чекають біля хати навесні

І я тебе чекатиму все літо
на скільки вистачить на це у мене сил,
та, та троянда сонечком зігріта,
яку ти до війни ще, посадив.

Вона тебе чекає як і я,
а я дивлюсмя на далекі далі,
колись, великою була наша сімя,
а я тебе, чекаю у печалі.


Рецензии