I wikitoria i te ao katoa!..

Tuhinga o mua
I wikitoria i te ao katoa!
Kei te rapu katoa tatou i te Citrus hanahana! -
I peke atu ia ki te rangi ki te utu! . .

Whai muri i a ia, haehae ana i o ratou mahunga,
Ko te Kaitautoto whaanui kua tino rangatira! -
Ano te nui o te whakapehapeha me te whiu! -
Ka mutu te tupuhi - ka tukuna atu e matou ki te Motu! . .

Inaianei tatou. . . puritia te Matara! -
KAUA NG; KORE! Kaore e paoro te ringa!
Na pouri ana huri noa i te KAUPAPA! -
Ara nga waiata. . . tata kore e waiata! . .

Na ko te Tihi, pera i mua, kaore e koa!
Ariki. . . I mamae te Whakatau!
Ka miharo te iwi, ka riri! -
HE WHAKAMAHI I TE WHAKAMAHI I TE WHAKAMAHI? !


                       3 Mei 2020

       Na te tane ratau i te tatau.


             /\/\/\/\/\
           ///\\//\\//\\\
       \\\//\\//\\//\\//\\///
        \\\\//\\//\\//\\////
         \\\//\\//\\//\\///
          \\/\/\/\/\/\/\//


      


Рецензии