Вун квачир

Вун тушни акур экв, зи  нур вилерин,
Хушбахтвал, хвешивал, ягъун зи рикIин.
Тек вун паталди я хъвер зи пIузаррин,
Зун жен ваз мулдин цуьк дагьдин яхайрин.
 
Вун тушни зи алем, зи далу зи  къав,
Гатфарин яргъи йиф, варз алай битав!
Вун хьухь зун паталди  алахьнавай цав,
Зунни  чими марф жен, гуз цуьквериз нав.
 
Вун патав тахьайтIа-йифни югъ  мич|и,
ЦIрада  къене рикI, руьгь  жеда пич|и.
Чир хьухь,  Теранедин гьиссер туш гъвечIи,
Заз  кIандач  и дуьня, вун квачир -ич|и!


Рецензии